Sjabloon:Auteursrechten

Uit GeneaWiki Familiekunde Brussel
Ga naar: navigatie, zoeken

Auteursrecht en eigendomsrechten

U heeft het recht om de informatie op deze wiki te raadplegen, voor persoonlijk gebruik te downloaden en te reproduceren overeenkomstig de bepalingen van de wet betreffende het auteursrecht en de naburige rechten.

Op deze wiki geldt een licentie Creative Commons Naamsvermelding-Niet-commercieel-Gelijk delen 3.0. Dit betekent dat u het werk mag kopiëren, verspreiden, doorgeven en er afgeleide werken van mag maken op voorwaarde dat u de naam van Familiekunde Brussel vzw als licentiegever vermeldt; dat u het werk niet voor commerciële doeleinden gebruikt; en dat u het nieuw ontstane werk uitsluitend krachtens dezelfde licentie als de onderhavige licentie of een gelijksoortige licentie verspreidt.

U mag op uw eigen website een link aanbrengen naar een pagina van de GeneaWiki van Familiekunde Brussel. De webpagina waarop de hyperlink staat, moet volledig verdwijnen of de pagina van GeneaWiki Familiekunde Brussel moet in een nieuw venster openen. Het URL-adres van de pagina van GeneaWiki Familiekunde Brussel moet duidelijk zichtbaar zijn.

Familiekunde Brussel behoudt alle intellectuele eigendomsrechten op de wiki zelf en op de ter beschikking gestelde informatie.

Persoonlijke instellingen
Naamruimten

Varianten
Handelingen
Navigatie
Categorieën
Familiekunde Brussel
Hulpmiddelen