Sjabloon:GeneaWiki

Uit GeneaWiki Familiekunde Brussel
Ga naar: navigatie, zoeken

Deze GeneaWiki is een genealogisch project van Familiekunde Brussel vzw, voor én door genealogen met belangstelling voor de 19 gemeenten van het huidige Brusselse hoofdstedelijke gewest en het vroegere hertogdom Brabant.

Het wiki-concept van deze website vervangt en actualiseert de papieren Genealogische archiefgids voor het Brusselse hoofdstedelijke gewest die Familiekunde Brussel in 2007 met de financiële steun van de Erfgoedcel Brussel van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) heeft uitgegeven. Aan de archiefgids van 2007 hebben meegewerkt: Nadine Asseau, Daniel Bex, Christian Boone, Pierre Debecker, Rik Degraef, Paul Lievens (redactie); Jan Caluwaerts (genealogische weetjes); Patrick Vanhoucke (eindredactie). Daniel Bex schreef de Inleiding, algemeen rijksarchivaris Karel Velle schreef het Woord vooraf.

Als gebruiker van deze wiki kunt u niet alleen artikels lezen, maar ze ook aanvullen of zelf schrijven. Om artikels te bewerken of te schrijven, moet u aangemeld zijn. Uw inbreng wordt onmiddellijk zichtbaar en andere gebruikers kunnen deze bekijken en op hun beurt aanvullen of verbeteren.

Persoonlijke instellingen
Naamruimten

Varianten
Handelingen
Navigatie
Categorieën
Familiekunde Brussel
Hulpmiddelen