GeneaWiki:Privacybeleid

Uit GeneaWiki Familiekunde Brussel
Versie door Patrick Vanhoucke (Overleg | bijdragen) op 17 aug 2012 om 00:15

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Alhoewel de meeste informatie op deze wiki beschikbaar is zonder dat persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt, is het mogelijk dat u in sommige gevallen om persoonlijke informatie wordt gevraagd. Dit geldt met name indien u zelf artikels wilt bewerken of schrijven. In dit geval worden de gegevens behandeld in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 betreffende de verwerking van persoonsgegevens.

Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend verzameld en verwerkt om de door u gevraagde informatie of dienstverlening te verstrekken. De verwerking en het gebruik van uw persoonlijke gegevens blijft beperkt tot de doelstellingen van Familiekunde Brussel. Uw persoonlijke gegevens worden niet bekendgemaakt aan derden of voor externe marketingdoeleinden aangewend. U heeft steeds toegang tot uw persoonlijke gegevens en u kunt de juistheid ervan verifiëren. Tevens heeft u de mogelijkheid om onjuistheden te laten verbeteren. Hiertoe kan u contact opnemen met de beheerder van de wiki.

Deze wiki kan gebruik maken van zogenaamde cookies. Dit zijn kleine informatiebestandjes die automatisch worden bewaard op de harde schijf van uw computer. De in deze bestandjes opgeslagen informatie wordt bij elk bezoek teruggestuurd naar de beheerder van de wiki. Dit biedt de mogelijkheid om de toegang tot de wiki te vergemakkelijken. U kunt uw browser zodanig instellen dat u wordt gewaarschuwd telkens als cookies worden aangemaakt of dat de aanmaak ervan wordt verhinderd.

Persoonlijke instellingen
Naamruimten

Varianten
Handelingen
Navigatie
Categorieën
Familiekunde Brussel
Hulpmiddelen